Rundbordstirsdag

Hver tirsdag inviterer vi til Rundbordsmiddag fra 18 til 20.

Det foregår i restaurantens bagerste lokaler, hvor du sætter dig ved et af vores rundborde sammen med syv andre gæster. Det er altså en perfekt lejlighed til at invitere venner og familie på en festlig aften, men kan du ikke stille fuldt hold, får du i stedet mulighed for at lære nye mennesker at kende, som du kan dele madoplevelsen med. Uanset om du kommer alene, i selskab med en enkelt ledsager eller sammen med en hel flok venner, er du altså garanteret en aften med hygge og samvær.

Maden, vi serverer til Rundbordstirsdag, henter inspiration fra hele verden. Vi bruger alt fra klassiske sammensætninger til udfordrende smage; vores eneste regel er, at det skal smage godt.

Maden, som serveres i fade til hele bordet, er rustik og mere hjemlig end de forfinede retter på vores sædvanlige menukort.

Du vil altid få serveret to varme retter, fire salater samt brød med dip. Du kan desuden få en lækker dessert som tilkøb for 75 kroner, hvis der skulle have sneget sig en sød tand ind i gebisset.

Du får al den mad, du kan spise, samt øl, vin og sodavand ad libitum og kaffe/te for blot
250 kroner

OBS: Det kræver forudbestilling at deltage. Brug formularen under menupunktet ”Bordbestilling”, og markér din bestilling med ”Rundbordstirsdag”.

AFBESTILLING:
Vi gør opmærksom på, at afbestillinger skal foretages mindst 6 timer i forvejen, ellers pålægges et gebyr på 145 kr.

MADSPILD:
Vi prøver så vidt muligt at undgå madspild i restauranten. De udskæringer og råvarer, som vi ikke kan bruge i vores menu, anvender vi derfor til vores Rundbordstirsdage. Dette betyder, at udskæringerne kan være en anelse irregulære i størrelse og form, men bare rolig: de er af samme høje kvalitet, som dem vi bruger på menukortet, og maden er lige så frisk og lækker.