Menu

På mmoks har vi brudt den klassiske formel med forret-hovedret-dessert ned. I stedet præsenterer vi dig for et udvalg af retter, der alle har samme størrelse, og som du selv sammensætter til en menu, der passer til dit humør og din appetit.

Vi anbefaler, at du bestiller 3-5 retter. Men føl dig gerne frem – du behøver ikke bestille det hele på én gang.

Du kan også kaste dig ud i en aften på mmoks, hvor vi på forhånd har strikket en menu sammen af udvalgte retter fra kortet. Denne menu bestilles til hele bordet og består af fire retter, et glas vin per ret samt kaffe eller te med tomme kulhydrater efter maden. Pris: 695 kr

Vores ideal er, at du altid oplever et besøg på mmoks som dynamisk og spændende. Derfor forandrer og udvikler vi løbende vores menukort.

I øjeblikket har vi følgende retter på menuen:

Saltet helleflynder med glaskål, karse og sauce på kombu tang

Radiser vendt med fynsk rygeost, gærede ærter og salat

Hvide asparges med citrus, kammusling, brunet smør og yuzu sauce

Kartofler med ansjoser, løvstikke, tørrede brændenælder og røget macadamia

Skorzonerrødder med blåmuslinger, Svendbo og gæret asparges

Braiseret lammehals med rå Skagen rejer, dild og blanquette sauce

Stegt nyretapper med madeira-sauce, grønne asparges, løg og mere løg

24 måneders parmesan med grønne stikkelsbær, olivenolie og balsamico

Rabarber med ristede korn, marcipan på solsikkekerner og skovmærke

Iscreme på blomster med kefir, “Oreo” og sommerbær fra sidste år

Pris pr. ret kr. 100,-

Vi serverer alle retterne i forretsstørrelse og anbefaler derfor, at I bestiller 3-5 retter pr. person

mmoks snacks & bobler

Jomfruhummer med gær og fuglegræs
Brændt savoykål med kylling
Lammehjerte med peberrod og tortilla
Pasta med modnet rib-eye og ost
Kr. 100,- pr. couvert.
+ Kr. 50,- for champagne

En aften på mmoks

4 retter sammensat af køkkenet
Et glas vin pr. ret, der er tilpasset menuen

Menuen:

Saltet helleflynder med glaskål, karse og sauce på kombu tang

Hvide asparges med citrus, kammusling, brunet smør og yuzu sauce

Stegt nyretapper med madeira-sauce, grønne asparges, løg og mere løg

Rabarber med ristede korn, marcipan på solsikkekerner og skovmærke

efter desserten serveres:

Arabica-kaffe eller te med tomme kulhydrater

Kr. 695.- pr. couvert inkl. vin eller juice/saft
Kr. 425.- pr. couvert ekskl. vin eller juice/saft

Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Du bedes dog oplyse om dette på forhånd.

Obs. med forbehold for ændringer.